Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Vleermuizen in het fort

Wil je de leukste plekken van het fort ontdekken? Kom dan mee met een van onze fortgidsen en laat je verrassen door de unieke combinatie van natuur en monument.

Onze fortgidsen

We nemen je mee door de originele gangen en kamers van het fort, maar laten ook zien hoe de natuur het 111-jarig fort heeft overgenomen. We stappen dus een stuk terug in de tijd, maar besteden ook aandacht aan de huidige bewoners van het fort: de vleermuizen.

We organiseren wandelingen in Fort Ertbrand op:

• Zondag 16 april 2023, van 14u tot 16u
• Zondag 21 mei 2023, van 14u tot 16u
• Zondag 18 juni 2023, van 14u tot 16u (VOLZET)
• Zondag 16 juli 2023, van 14u tot 16u (VOLZET)
• Zondag 24 september 2023, van 14u tot 16u

Een bezoek aan het Fort van Ertbrand kost € 4 per deelnemer. De betaalgegevens krijg je bij inschrijving. Honden zijn niet toegelaten op de fortsite. Tijdens een bezoek aan het Fort van Ertbrand draag je best stevig schoeisel of laarzen en breng je ook een zaklamp mee. De wandelingen zijn avontuurlijk en daardoor niet geschikt voor rol– of kinderwagens.

Reserveren is noodzakelijk, en kan via volgende link: https://forms.gle/8mGXK9egNwyFP12R6

Het is ook steeds mogelijk om een individueel bezoek onder begeleiding aan te vragen. Neem contact op met het Natuur.huis in Ekeren (antwerpennoord@natuurpunt.be of 03 541 58 25) en vermeld de gewenste datum, het aantal deelnemers en je contactgegevens. De aanvraag dient minstens vier weken op voorhand te gebeuren. We hebben ook een specifiek aanbod voor scholen.

Ook door het Ertbrandbos organiseren we wandelingen. In elk seizoen neemt onze natuurgids je mee door het bos, en ontdek je hoe de dieren en planten zich op dat moment gedragen. Boeiend om te volgen. Voor de boswandelingen hoef je niet vooraf in te schrijven.

De volgende boswandeling gaan door op:

• Zaterdag 16 september 2023, van 14u tot 16u

Related Posts