Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Natuur.actief

Neem deel aan onze activiteiten voor groepen

Wil je je graag met je vrienden, familie, school of vereniging een dagje onderdompelen in de natuur? Dat kan bij Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen!

Wij organiseren op aanvraag verschillende activiteiten voor groepen. Als je specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld om rond een bepaald thema samen te werken, kan dit steeds besproken worden.

Zo kan je een geleide wandeling in de meeste van onze natuurgebieden aanvragen voor € 30,- (2 uur, 25 personen). Als je dit combineert met een half dagje natuurbeheer, is de wandeling gratis.

Een hele dag komen helpen in een natuurgebied met de klas of de collega’s kan natuurlijk ook. Let wel: vanaf 15 maart tot 15 juni worden er, omwille van het broedseizoen, geen beheerwerken uitgevoerd. In die periode kunnen we bijvoorbeeld wel zwerfvuilacties organiseren. Indien gewenst zorgen wij, tegen vergoeding, voor catering.

Voor heel grote groepen organiseren we het hele jaar door zwerfvuilacties in onze natuurgebieden langs de Schelde of onze andere natuurgebieden omdat het te moeilijk is om beheerdagen met heel veel mensen te begeleiden.

Daarnaast geven wij ook verschillende workshops; zo maken wij bijenhotelletjes, voederbollen en nestkastjes voor thuis of op de speelplaats of maken en plaatsen we samen een groot bijenhotel.

Meer weten?

Bel naar 03 541 58 25 of stuur ons een berichtje via e-mail!

Activiteiten
Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook