Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Natuur.Steun

Word partner van Natuurpunt

Wil je bedrijf, school of vereniging graag peter worden van één van onze natuurgebieden? Dat kan op verschillende manieren.

Je kan het gebied en het beheer dat uitgevoerd wordt in het natuurgebied dat jullie gekozen hebben financieel ondersteunen. Zo kunnen we de bezoekersinfrastructuur verbeteren of materiaal aankopen voor het beheer.

Je kan als peter natuurlijk ook meehelpen met het beheer van het gebied: je engageert je bijvoorbeeld om met jouw vereniging, school of bedrijf 1 (of meerdere) keren per jaar samen met enkele vrijwilligers van Natuurpunt te helpen bij het beheer van 1 bepaalde poel of deel van een gebied. Of waarom geen teambuildingsdag in de natuur? Kijk hiervoor bij ‘groepsactiviteiten’.

Maar ook eenmalige of kortlopende acties zijn mogelijk. Natuurpunt zoekt daarmee versterking op meerdere vlakken. Financiële middelen voor een structurele uitbouw van de vereniging of voor specifieke projecten en acties: een nieuw natuurgebied aankopen of uitbreiden, een grote publiekscampagne ondersteunen, …

Wat krijg je in ruil?

Jouw naam zal op al onze communicatie prijken over het gekozen gebied: in de folder, in ons tijdschrift, eventuele persberichten die verstuurd worden tot infoborden of bezoekersinfrastructuur die door ons geplaatst wordt.

Misschien wil ook jouw bedrijf de natuur steunen?

Neem dan gerust contact op met het Natuur.huis van Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen in Ekeren. Dan bekijken we samen wat we voor de natuur in onze regio kunnen doen. Zo kan je meteen laten zien dat de natuur je even dierbaar is als jouw bedrijf!

Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 03 541 58 25 of stuur ons een berichtje via e-mail.

Hoe kan je ons steunen?
Blijf op de hoogte

Geef een seintje via Facebook