Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Algemene vergadering Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen – 29 maart 2024 in Brasschaat

Graag nodigen wij je uit op de Algemene Vergadering van onze regionale Natuurpuntafdeling.

Ze vindt plaats op 29 maart 2024 in Zaal Remise, Gemeentepark 3 in Brasschaat.

Inschrijven kan op ons regionaal secretariaat in Ekeren – 03/541.58.25 of via deze link.

Wij kijken die avond terug op onze werking in 2023. Wat hebben we samen gerealiseerd? Wat waren onze uitdagingen, successen en teleurstellingen? Welke (financiële) middelen hebben we daarvoor ingezet?

We stellen tevens het jaarprogramma en de begroting van 2024 voor. We maken tijd voor vragen en suggesties. En finaal wordt er – zoals in alle basis democratische verenigingen – gestemd. Bij Natuurpunt is het belangrijk dat de groeiende achterban mee is met onze plannen en ambities en die ook mee vorm kan geven.

Van deze gelegenheid maken we gebruik om ons natuurbehoudwerk in de regio in de kijker te plaatsen met onder meer een korte film over het Stappersven en de Nolse duinen in Kalmthout.
Iets meer dan 10 jaar geleden kon Natuurpunt met de steun van de Vlaamse overheid, de Koning Boudewijnstichting en van vele honderden leden en sympathisanten 360 hectare in de Kalmthoutse heide aankopen van de familie Carlier. Met de bedoeling om er de unieke natuur van heide, vennen, stuifduinen en moerassen te herstellen. Met de natuurfondsen van de Europese Unie werden grote beheerwerken uitgevoerd en werd een transformatie opgestart die ruimte geeft aan planten, dieren en ecologische processen die we absoluut willen behouden voor de volgende generatie.

En daarna drinken we een glaasje en is er tijd voor een verbindende babbel.

We starten stipt om 19.30 u. Einde is voorzien om 23 u.

Related Posts