Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Winkel gesloten van 2 tot en met 5 januari 2024

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Kom dan eens langs in onze winkel.
Je vindt er vast en zeker iets leuks voor onder de kerstboom!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor familie, vrienden of vogel- en natuurliefhebbers? We hebben een ruim assortiment vogel- en natuurcadeaus. Van paraplu’s en spellen tot natuurgetrouwe wenskaarten en mokken, voorzien van prachtige tekeningen gemaakt door natuurtekenaars. We hebben ook interessante boeken voor volwassenen en leuke boeken voor kinderen.

Ook onze jaarlijkse kalender en agenda is nog in voorraad.

Zoals steeds vind je in onze winkel ook nestkasten, insectenhotels, voer voor tuinvogels, eekhoorns en egels. We hebben zadenmixen voor voedertafels, maar ook vogelvoer speciaal voor voedersilo’s, en calorierijke vetbollen. Daarnaast hebben we pindakaas en pindacakes voor vogels.
We verkopen allerlei vogelvoederhuisjes, voedersilo’s en pindakaaspothouders voor vogelpindakaas. Alles om het vogels voeren zo eenvoudig mogelijk te maken.

Maak ook ruimte voor de egel in je tuin, door je tuin te verbinden met die van je buren, en maak het de egel comfortabel door ook een nestkast te voorzien of egelvoer te geven. Beide zijn te koop in onze winkel. 

Heb je een eekhoorn gesignaleerd in je tuin, kijk dan ook eens naar ons eekhoornvoederhuis. Het is leuk om te zien hoe dit acrobatische diertje zijn voer weet te bemachtigen.

Om al die beweging in en rond je tuin van dichtbij te kunnen bewonderen, hebben we een ruim assortiment verrekijkers in voorraad. Zo geniet je nog meer van de natuur.

Vanaf maandag 8 januari 2024 zijn we opnieuw geopend op maandag van 10 tot 12 u.
en van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 12 u en van 13 tot 16.30 u.

We zijn gesloten van 2 januari tot en met 5 januari 2024 wegens inventaris.

Related Posts