Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Wandeling door de Oude Landen,
Infomarkt en leden-BBQ

Op zaterdag 19 augustus 2023 kan je kennismaken met de kernen en werkgroepen van Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen.

Om 10 u en 13 u kan je deelnemen aan een wandeling in de Oude Landen. We hebben aandacht voor het beheer, de fauna en flora op de Oude Landen, het beheer en onze activiteiten in het algemeen. Schrijf in voor de wandeling onderstaande knop. De wandeling van 10 u is helaas VOLZET, je kan enkel nog inschrijven voor de wandeling van 13 u.

Vanaf 11.30 u kan je ook doorlopend kennis maken met onze studiewerkgroepen (Planten-, Uilen-, Vleermuizen-, Vlinder-, Vogel-, en Zoogdierenwerkgroep) en de lokale kernen uit onze regio. Ontdek op deze infomarkt wat hen boeit, wat ze allemaal organiseren en hoe je daaraan kan deelnemen. Op deze markt verwelkomen we leden en niet-leden.

We nodigen onze leden vervolgens uit om vanaf 17 u mee te genieten van onze jaarlijkse leden-barbecue. Samen genieten we van een lekkere maaltijd in een fijn gezelschap. Inschrijven voor de BBQ doe je via onderstaande knop.

Je hebt de keuze tussen een vleespakket of een vegetarisch pakket. Prijs voor een BBQ-pakket is € 15 per persoon, en € 6 voor kinderen. Je krijgt de details van de betaling bij inschrijving. Inschrijven kan nog tot 12 augustus 2023.

Related Posts