Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Inwijding losloopzone voor honden in Het Rood

Vanaf nu kan je met je geliefde viervoeter terecht in een grote losloopzone van ongeveer 5.000 vierkante meter in Het Rood.

Natuurgebied Het Rood in Kapellen, op de grens met Hoevenen, is met 20 ha niet groot, maar wel heel gevarieerd. Het gebied is erg aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en voor wandelaars met of zonder viervoeters.

Honden zijn in natuurgebieden enkel toegelaten op de paden en aan de leiband. Om hen de kans te geven om lekker vrij te rennen en te ravotten werd op zondag 3 maart 2019 door de gemeente Kapellen (eigenaar) en Natuurpunt (beheerder) een grote losloopzone van ongeveer 5000 m2 ingewijd. De zone situeert zich in het beukenbos aan de Parijseweg.

Feestelijke opening

De Heer Frederik van Haaren, Kapelse schepen voor o.m. dierenwelzijn en milieu, en de Heer Willy Ibens, Voorzitter van Natuurpunt Antwerpen Noord, heetten alle belangstellenden welkom, waarna de Heer van Haaren officieel het poortje van de losloopzone openmaakte en 46 uitgelaten honden het terrein gingen verkennen. Ondertussen werden de baasjes verwend met een drankje en waren er lekkere snoepjes voor hun trouwe metgezellen.

Slider image

Ontdek de leuke beelden van de opening van de hondenlosloopzone in Het Rood

Klik op de pijltjes links of rechts om meer foto’s te ontdekken

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Related Posts

Nieuws per categorie
Categorieën
Blijf op de hoogte

Natuur.ruimte magazine

Het ledenblad van Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen