Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Werkgroepen

Werkgroep vogels

De vogelwerkgroep Antwerpen Noord & Kempen bestaat uit vrijwilligers die in eigen regio op verschillende manieren met vogelstudie bezig zijn.

Het doel van onze vogelwerkgroep is om deze vrijwilligers samen te brengen, informatie uit te wisselen en kennis en tijd in te zetten voor lopende of nieuwe projecten over vogelstudie.

Deze website bundelt al deze informatie zodat deze voor iedereen raadpleegbaar is.

Onze vogelwerkgroep tracht om alle evoluties i.v.m. vogels in ons werkingsgebied op te volgen en via deze website beschikbaar te stellen.

Op deze website vind je de belangrijkste projecten waarvoor de vrijwilligers van onze vogelwerkgroep zich dagelijks inzetten.

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer informatie wenst over bepaalde projecten of vragen over vogels.

Werkingsgebied

Het werkingsgebied van onze vogelwerkgroep stemt overeen met het werkingsgebied van Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen. Een groot deel ervan dekt de Antwerpse haven rechteroever.

Meer weten over deze werkgroep? Dan kan je altijd terecht bij Ludo Benoy.

Op waarnemingen.be vind je alle waarnemingen die dagelijks in ons werkingsgebied worden gedaan samen met alle waarnemingen van het havengebied op linkeroever, onderdeel van afdeling Natuurpunt Waasland. Een samenwerking met als belangrijk voordeel om de avifauna in het Antwerpse havengebied op te volgen. 

Documenten van onze Vogelwerkgroep

Overzicht territoria broedvogels Bospolder en Muisbroek 2000-2020