Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

Algemene ledenvergadering Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen

Alle leden van Natuurpunt uit het werkingsgebied van de regionale vereniging Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen zijn uitgenodigd op onze jaarlijkse Algemene Vergadering van vrijdag 26 maart 2021. Deze zal dit jaar uitzonderlijk doorgaan via Zoom.

Hoewel dat voor een extra uitdaging zorgt, vinden we het belangrijk dat ook jij op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van onze vereniging. Samen zorgen we ervoor dat we aan onze (klein)kinderen een boeiende leefomgeving mét waardevolle natuur doorgeven. Samen, dus het is belangrijk dat ook jij je stem laat horen en betrokken blijft.

Op de agenda staan het financieel verslag van 2020, en het jaarprogramma voor 2021. We blikken ook terug op 2020, hoe hebben jullie dit ervaren? Tot slot wordt in dit Jaar van de otter ook een korte presentatie gegeven door Johan Neegers over de otter in de Antitankgracht.

 

De traditionele, gezellige drink achteraf zal moeten wachten tot we elkaar opnieuw live zien. Wij kijken ernaar uit.

Schrijf je in via https://forms.gle/oZqgCXqWqqmj5z2i6.

Woensdag 24 maart krijg je de link voor de vergadering doorgestuurd en zo kan je deelnemen. De link zal vanaf 19.30 u. open staan, dan kan je al inloggen. De vergadering zelf start om 20 u. Wie niet zo vertrouwd is met online vergaderen, kan  bea.mertens@natuurpunt.be vooraf contacteren en kan vooraf al eens deelnemen aan een oefensessie.

Related Posts