mei, 2020

zo03mei00:0000:00Geannuleerd! - Lentewandeling in Het WijtschotParking De Vier Notelaars, Wijtschotbaan 12, SchotenNatuurgebied of domein:Het Wijtschot

Meer

Meer info

Het Wijtschot is in alle seizoenen apart maar zeker in de lente. De overvloedige regenval van de laatste maanden heeft de waterpartijen voor het eerst in jaren nog eens goed gevuld. Ons reservaatje ruikt dan ook naar de overvloedig aanwezige Watermunt. De Grote keverorchis, die vroeg in de lente al bloeit, is hier en daar nog te vinden. De Tjiftjaf en de Fitis zijn al een tijdje in het land. De Bosrietzanger kan alle momenten aankomen. Onze natuurgids Jan Vanleene weet er alles van en leidt u langs deze pareltjes.

Trek uw stevige schoenen aan en kom zeker eens kijken.

Samenkomst op de parking van de “4 notelaars” Wijtschotbaan n°12. Langs de Ecotuin en Eikendreef stappen we naar de ingang van het Wijtschot. Reserveren is niet nodig. Helaas niet geschikt voor rolstoelen. Honden niet toegelaten.

Afhankelijk van de voorzorgen die genomen dienen te worden om de coronaverspreiding in te dijken, kan deze activiteit nog geannuleerd worden. Daarom hebben we er ‘onder voorbehoud’ bij vermeld. Check deze website altijd nog even voor je vertrekt, om te kijken of deze leuke activiteit kan doorgaan. 

Lees hier de maatregelen en aanbevelingen i.v.m. corona van Natuurpunt.

Uur

(Zondag) 00:00 - 00:00

Trefpunt

Parking De Vier Notelaars

Wijtschotbaan 12, Schoten

Meer info / organisator

Jan Van Leenejan.vanleene@telenet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X