februari, 2020

za01feb10:0017:00Dag van de Pad - 25ste editie!

Meer

Meer info

Groots jubileum in Brasschaat – dit jaar zal onze paddenoverzet voor de vijfentwintigste maal doorgaan!

De overzetactie gaat van start met de Dag van de Pad op zaterdag 1 februari 2020, wanneer de geleidingselementen worden geplaatst op de Miksebaan. Bij extreem koud weer zal de actie uitgesteld worden tot zondag 9 februari. Raadpleeg dus onze facebook-pagina of de website vooraleer je vertrekt. Op dat moment kan je bij de oudgedienden terecht voor informatie over amfibieën, over de trek en de overzetactie zelf. Die actie loopt tot einde maart, elke avond vanaf 20u, wanneer de weersomstandigheden het toelaten.

Ook dit jaar voorzien we ook in een overzetactie voor gezinnen met kleinere kinderen – kleuters of lagere schoolleeftijd – op zaterdag- of zondagochtend. Inschrijven kan vanaf begin februari.

Praktisch: De Dag van de Pad in Brasschaat gaat door op zaterdag 1 februari vanaf 10u.
Afspraak op de Miksebaan ter hoogte van het Papestraatje (tegenover de ingang van park de Mick). Het einde is voorzien rond 17:00. Stevige werkschoenen of laarzen zijn aangeraden. Soep, drank en brood worden voorzien. Bij slecht weer kan de werkdag worden uitgesteld, consulteer daarvoor de website.

Uur

(Zaterdag) 10:00 - 17:00

Meer info / organisator

Johan Neegersjohan.neegers@skynet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X