Ook wij maken gebruik van cookies. Als je doorgaat, geef je aan akkoord te gaan met onze Privacy Policy.

De Natuur In … met Joeri Cortens

Joeri Cortens ken je zeker als lesgever van de Natuuracademie en ondertussen ook als Bekende Vlaming door zijn verschillende optredens op radio en televisie.

Natuurpunt, kern Kapellen, nodigt hem op woensdag 23 maart 2022 uit om de natuur in de kijker te zetten. We doen dit in het kader van de Milieuweek die dit jaar opnieuw georganiseerd wordt door de milieuraad van Kapellen in samenwerking met de dienst Publieke Ruimte & Leefmilieu.

Kom ook mee genieten van wat Joeri te vertellen heeft over zijn natuurwandelingen. We verwachten jullie voor deze ludieke lezing om 20 u. in Zaal Lux, Marktplein 1 in Kapellen.

Joeri licht alvast een tipje van de sluier: 
“Er was eens… een boek.  Een beetje anders dan de andere boeken gaat het over een gezin dat regelmatig de natuur intrekt. Vol avonturen die inspireren en doen wegdromen. Bol van scherpe observaties, weetjes en inzichten in de natuur van de lage landen.
Nu is er een lezing. Ze is een beetje anders dan andere lezingen. Natuur blijft de groene draad, maar met een vleugje humor, een streepje muziek en een tikkeltje theater krijgen de vertellingen meer kleur dan een zonsondergang op een zwoele zomeravond”.

Geprikkeld?
Schrijf je nu in via https://webshopkapellen.recreatex.be/Tickets/Detail

Tot dan!

Related Posts

X