Je bent hier: Home » NieuwsDetails

Teambuilding met ING in Fort van Ertbrand


vrijdag 22 september 2017

Vanuit de regio Antwerpen zakten 24 medewerkers van ING op donderdag 21 september af naar de site van het Fort van Ertbrand in Kapellen om ons te helpen bij het verwijderen van Amerikaanse vogelkers. Deze exoten hebben we liever niet in het bos en proberen we, indien mogelijk, manueel te verwijderen.

Gewapend met schoppen, takkenscharen en Silky zaagjes, trokken we ten strijde. Heel wat bomen, groot en klein, werden uit het bos gehaald en op stapels gelegd. Deze zullen later door onze Groene Tornado’s verhakseld en afgevoerd worden. Picknicken deden we op de toegangsbrug naar het fort, lekker in de zon! In de namiddag kregen onze gasten een rondleiding door het Fort van Ertbrand met uitleg over de potenties als vleermuizenhotel en de inrichtingswerken die daarvoor nodig zijn.

Met dit engagement moedigt ING haar werknemers aan om een dag per jaar aan een vrijwilligersorganisatie te schenken. Over heel Vlaanderen ondersteunen zij hiermee tientallen projecten, die gretig gebruik maken van het enthousiasme en de inzet van deze mensen.

Voor een fotoverslag klik je hier.

Wij danken de medewerkers van ING voor hun inzet en enthousiasme tijdens deze werkdag en hopen hen volgend jaar opnieuw te mogen ontvangen.